Stop islamisering van Nederlandse steden. Het is overigens een schande dat veel gemeentebesturen mee geholpen hebben aan de bouw van moskeeën, een locatie beschikbaar hebben gesteld of bestemmingsplannen hebben aangepast. In Rotterdam en Amsterdam waren PVDA, CDA, GL en D66 bestuurders actief mee geholpen aan de bouw van aantal moskeen en islamscholen.!!

 Stop islamisering van Nederlandse steden.

Het is overigens een schande dat veel gemeentebesturen mee geholpen hebben aan de bouw van moskeeën, een locatie beschikbaar hebben gesteld of bestemmingsplannen hebben aangepast.

In Rotterdam en Amsterdam waren PVDA, CDA, GL en D66 bestuurders aktief mee geholpen aan de bouw van aantal moskeen en islamscholen.!!

Deze corrupe politici zijn dus plitiek actief, maar niet voor Nederland. Ze werken voor de vijandige mogendheden…Zolang Nederlandse gemeenten via moskeebouw, Islamschool migratie van Moslims blijven bevorderen, gaan de Moslims gewoon door met de Islamisering van deze steden en op termijn wordt de situatie van Oekraïne of Syrië in Nederland onvermijdelijk!.
Als voorbeeld: In de oude Comeniusschool komen een Islamitische gebedsruimte, een sportzaal voor vrouwen en mortuarium. Terwijl de buurtbewoners fel gekant waren tegen de moslimplannen, ging gemeente gewoon door met de plannen. Gemeente is zelf een grote probleem dus…!
In Amsterdam komt er een grote westermoskee, tegen de wil van de bevolking: corrupte gemeente bestuur is vastberaden om de grootste moskee van hele EU in Amsterdam te bouwen! Corruptie en verraad, dat is in Amsterdam zéker het geval. De gemeente ging zelf de Moslims stimuleren en regelde meteen subsidie voor nieuw te bouwen Moslimkazerne via valse voorwendselen. Westermoskee, waar Cohen toen keihard voor lobbyde en waar de gemeente Amsterdam miljoenen wegschonk aan de enge, corrupte en criminele club Milli Görüs. Met een verkapte subsidie van 9 miljoen werd het begrotingstekort van MG gevuld.
Dit gebeurde doordat de gemeente de grond van MG kocht voor 6 miljoen, terwijl het slechts 4 miljoen waard was.

Echter de gemeentebesturen zullen nog wel eens flink op hun neus kunnen kijken als blijkt dat zij hand en span-diensten hebben verricht bij het oprichten van een clubhuis voor de georganiseerde misdaad, als mede-investeerder zijn zij wellicht ook gewoon aansprakelijk voor de veroorzaakte schade. Er gaan heel wat koppen rollen. 

De islam is geen geloof, het is een samenwerkingsverband van misdadigers. De islam spreekt zich uit voor de uitvoer van onwettige zaken, zoals daar zijn genocide en sekse-discriminatie, ook is de islam racistisch want negers zijn volgens de koran ‘abid’ en en abid komt niet in de islamitische sprookjes hemel. 

De islam is op grond van deze voorbeelden te verbieden, en de bouw van moskeeën is op een zelfde manier te verbieden als ook het clubhuis van de Hell’s Angels kan worden verboden, namelijk volgens de zelfde wetten die georganiseerde misdaad tegen gaan en b.v. samenscholing, maar ook met de wet op de weerkorpsen. Dan is er ook nog de fraudebestrijding.

Dat de islam geen geloof is maar fraude is eenvoudig te bewijzen, voor een geloof is er een soort god nodig. De islam kent geen god en erkent ook geen god. In de geloofsartikelen van de islam wordt steeds over ‘wij” gesproken als Mohammed iets wil. Er moet steeds geld naar de moskee worden gebracht, 5% van loop op arbeid en maar liefst 20% van de buit van berovingen, afpersing en diefstal. (maar ook buit van ontvoeringen, handel in drugs en gewone oplichting)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s