Vreselijke verraad van D66: hardwerkende mensen worden ten prooi gesteld. Vrije route voor de zwaar criminelen, nog meer drugshandel van Marokkanen en Turken wordt juist door de rechters van D66 veiliggesteld. “Turkse ondernemingen en Turkse zelfstandigen, zakenlieden en bouwvakkers tot vrachtwagenchauffeurs en wetenschappers…”. Dus Turkse zakenlieden willen hier “zaken” doen maar gelijk willen ze ook duizenden Turken meesmokkelen. Waarom in Nederland wonende werkloze Turken worden niet in dienst genomen? Ze praten Turks en zijn ze ook beter opgeleid.

 Vreselijke verraad van D66: hardwerkende mensen worden ten prooi gesteld.

Vrije route voor de zwaar criminelen, nog meer drugshandel van Marokkanen en Turken wordt juist door de rechters van D66 veiliggesteld. 
 “Turkse ondernemingen en Turkse zelfstandigen, zakenlieden en bouwvakkers tot vrachtwagenchauffeurs en wetenschappers…”. Dus Turkse zakenlieden willen hier “zaken” doen maar gelijk willen ze ook duizenden Turken meesmokkelen. Waarom in Nederland wonende werkloze Turken worden niet in dienst genomen? Ze praten Turks en zijn ze ook beter opgeleid. 
 Gelet op het feit dat het hele massa verzameling van Turken en Marokkanen onder de motto, “hier kort willen komen werken” tot stand gekomen is. In sommige stadsdelen hebben een paar Turken onder de naam, “hier kort willen komen werken” een massa van circa 120 000 Turken bij elkaar gebracht. In sommige stadsdelen van Amsterdam heeft men via de bekende onnaturelle weg “korte tijd” beperking omgezeild. Amsterdam-West bijvoorbeeld heeft een nieuwe populatie die grotendeels uit de bevolkingsgroepen van Turkije en andere moslimlanden ontstaat:ze stellen zich vijandig tegen de rest van de stad en zeggen dat ze geen Nederlanders zijn! Zes Turken uit Turkse stadje Haymana die in de jaren tachtig hier “even wilden komen werken” hebben in Turkije veel dorpen leeggehaald. Nu wonnen ze met zo’n 11.800 bloedverwanten in Slotervaart. Bijna 84% van deze mensen zitten in allerlei uitkering handel. Ze “trouwen” herhaaldelijk met hun neef en nichtjes om nog meer massaverzameling te realiseren. Nu, Haymana leeg, zijn ze begonnen met andere bloedverwanten die in Ankara wonen. 
 Marokannen en Turken verbreding met de steun van brutale vervreemden gaat gewoon door. Belastingbetalers moeten steeds harder werken voor deze Moslim stieren die hun voortplantingsdrift als ”werk” noemen en zich vijandig stellen tegen de rest van de stad. 
 
 “Allochtonen Den Haag in meerderheid” 
 
 Den Haag telt voor het eerst in de geschiedenis meer allochtonen dan autochtonen. Het aantal inwoners van Nederlandse afkomst is dit jaar tot onder de 42% gezakt. Het aantal autochtone Hagenaars krimpt tussen nu en 2020 met 15.000, meldt Omroep West. In dezelfde periode krijgt Den Haag er 70.000 allochtonen bij..” (Spitsnieuws) 
 
 Niet gekozen elite beslist dus op deze manier over de toekomst van Nederland! Dit is überhaupt ondemocratisch. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s