PVDA en GroenLinks ontmaskerd: D66 als nieuwe moslim katalysator! Marokkanen en Turken gebruiken islam als dekmantel: Ruim 74% van de groep Marokkaanse jongens tot 27 jaar is in aanraking geweest met politie en of justitie. Rechters en advocaten hebben zonder Marokkanen geen werk meer.! Marokkaanse moskeeën exporteren strijders voor de jihadistische oorlogen, er is een grote overschot aan de ratten…: slechte bestuurders laten deze anti- Nederlandse massa ongestoord hun gang gaan, politie en justitie is dus besmet geraakt met de islamitische ziekte….

PVDA en GroenLinks ontmaskerd: D66 als nieuwe moslim katalysator!

Marokkanen en Turken gebruiken islam als dekmantel: Ruim 74% van de groep Marokkaanse jongens tot 27 jaar is in aanraking geweest met politie en of justitie. Rechters en advocaten hebben zonder Marokkanen geen werk meer.!

Marokkaanse moskeeën exporteren strijders voor de jihadistische oorlogen, er is een grote overschot aan de ratten…: slechte bestuurders laten deze anti- Nederlandse massa ongestoord hun gang gaan, politie en justitie is dus besmet geraakt met de islamitische ziekte….
Enorme Plundering van Belastinggeld …
Politie en justitie is dus dief van eigen portemonnee? Dat mensen uiteindelijk hun huis moeten verlaten om onder te duiken vanwege de terreur die door deze Marokkanen wordt uitgeoefend is diep treurig.
Gelukkig slaagt de Nederlandse politie er nog wel in wat vooraf ingevulde aangifte formulieren klaar te leggen om aangifte te doen tegen Geert Wilders.
Dat kunnen ze heel erg goed.
Het is immers overduidelijk dat de huidige Turkse Marokkaanse islam vooral een politieke doctrine van door misdadige groepen collectief aangewakkerde haat is tegen Nederland…
Ze beweren dat ze gelovig zijn, zelfs in de gevangenissen eisen ze een moskee om 5 keer te bieden. deze geloof is dus een dekmantel voor het doel.!
Het is volledig in strijd met het belang van onze vrije samenleving om zo’n in beginsel verwerpelijk systeem, dat er voornamelijk op uit is om onze verworven individuele rechten en vrijheden te elimineren, toe te staan en, sterker nog, van overheidswege te faciliteren. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s