Rutte’s banen; nieuwe woestijnrovers! En dan importeren we alleen al (!) in het kader van de gezinsvorming en gezinshereniging 130 duizend schaapherders uit het Rifgebergte en andere onherbergzame streken en woestijnen per jaar. Nederland wordt wakker, is het nu al zover dat moslim dictators gaan bepalen wat de Nederland mag doen? Hoelang moet het nog duren eer Nederland wakker wordt en beseft dat straks de Nederlandse bevolking ondergeschikt is gemaakt aan andere culturen.

Rutte’s banen; nieuwe woestijnrovers!

En dan importeren we alleen al (!) in het kader van de gezinsvorming en gezinshereniging 130 duizend schaapherders uit het Rifgebergte en andere onherbergzame streken en woestijnen per jaar.

Nederland wordt wakker, is het nu al zover dat moslim dictators gaan bepalen wat de Nederland mag doen? Hoelang moet het nog duren eer Nederland wakker wordt en beseft dat straks de Nederlandse bevolking ondergeschikt is gemaakt aan andere culturen.

Timmerman’s PVDA zoekt de oplossing onder de zand van Saudi’s,,,ze zijn behoorlijk in stress geraakt, D66 steunt openlijk Moslim dictators. Weg met die lui, ze hebben zich nu gewoon maar eens helemaal aan te passen aan ons ipv wij aan hen, het wordt toch al steeds gekker maar nu kunnen ze inmiddels dus ook al de NL maatschappij op regeringsniveau saboteren.

moslimonderdrukkers moeten niet zo zeuren! In nederland geldt nog altijd: als je gewoon mee doet in de maatschappij dan is er niets aan de hand. Je mag je daadwerkelijk afvragen wat Moslims bij het D66, VVD, PVDA en CDA te zoeken hebben. Kijk je echt wat hun opdracht lijkt te zijn, dan is het zeker niet de politieke cultuur, zelfs een tegenhanger hiervan.
De vrijheid van keuze is nog altijd bepalend in Nederland, en het geloof hou je achter de voordeur. De moslimgemeenschap heeft van zichzelf een karikatuur gemaakt, door zich niet eenduidig uit te spreken tegen geweld en wangedrag in Moslimlanden. Tegenwoordig helpen ze mohammedanen – hun nieuwe stemvee – hier wortelen met hun achterlijke ‘religie’, een ideologie die zich niet verhoudt met de moderniteit, de moderne samenleving. 

Ze helpen deze vijfde colonne, dit paard van Troje de boel hier overnemen, want moslims assimileren zich niet, ze moeten domineren, dan schrijft hun ‘heilig’ boek voor. 

D66, VVD, CDA, PVDA allemaal staan tegenwoordig diametraal tegenover de eigen bevolking, dit is zo’n beetje de kern van het probleem, men wenst eindelijk goed bestuur. 
van woestijnrovers naar Rutte’s superbanen,

Met droge ogen wordt beweerd dat Nederland een kennisland moet worden! En dan importeren we alleen al (!) in het kader van de gezinsvorming en gezinshereniging 130 duizend schaapherders uit het Rifgebergte en andere onherbergzame streken per jaar.
Het duurt al minimaal twee generaties om ze te alfabetiseren. Intussen moeten we ook nog miljarden bezuinigen, maar mogen de kosten van deze ook nog steeds groeiende immigratiegolf (thans geschat op 14 tot 16 Miljard per jaar) niet eens berekend, laat staan besproken, worden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s