LPF verhaal heeft geleerd dat alleen landverraders in tijd van moeilijkheden niet achter hun manschappen staan. De D66, PvdA en VVD lachen zich weer kapot, zitten lekker in de luwte, vaster dan ooit in het zadel! Herhaaldelijk leek PVV de de grootste partij te kunnen worden. Maar Pauw en Witteman en alle TV zenders blijven als tegen wapen, elke keer verdachtmakingen …Waarom deze verdachtmakingen dan alleen om de aankomende Verkiezingen ? Wat griezelig de PVV staat hoog en dan moet er gekelderd worden. Bijna alle Partijen hebben dit de laatste weken meegemaakt deze verdachtmakingen bij over de PVV kan niet gestaafd worden.

LPF verhaal heeft geleerd dat alleen landverraders in tijd van moeilijkheden niet achter hun manschappen staan.

De D66, PvdA, CDA en VVD lachen zich weer kapot, zitten lekker in de luwte, vaster dan ooit in het zadel!

Herhaaldelijk leek PVV de de grootste partij te kunnen worden. Maar Pauw en Witteman en bijna alle TV zenders blijven als effectieve tegen wapen, elke keer verdachtmakingen …Waarom deze verdachtmakingen dan alleen om de aankomende Verkiezingen ?
Wat griezelig de PVV staat hoog en dan moet er gekelderd worden. Bijna alle Partijen hebben dit de laatste weken meegemaakt deze verdachtmakingen bij over de PVV kan niet gestaafd worden.

De media en oude garde gebruikt nog steeds zelfde tactiek en PVV-kampt met de toenemende mate met dit soort on-loyale personeel; verraders gestuurd door de elite bazen infiltreren en op tijd in actie komen!. Ze demoraliseren de aanhang en brengen grote schades aan.

PVV kon de succes van FN van Frankrijk wel binnenhalen. Maar, de media hebben de PVV vakkundig afgemaakt zo vlak voor de Europese verkiezingen; ze lagen ws. al wekenlang op de loer in de hoop op een misstap van aantal zwakkelingen. En die kwam er, Terwijl bijna alle Nederlanders “minder Marokkanen” wilden, schotten de ratten van binnenuit en deelden in feite zelf de munitie uit, de media hoefden alleen maar af te schieten! En zo was de politieke zelfmoord een feit; een selfie a.h.w., maar dan anders….Veel PVV’ers trapten in de val.

Afijn, einde verhaal; in Brussel kunnen ze opgelucht adem halen: weer een tegenstander minder!

Roland van Vliet. Brinkman en Bontes zijn toegevoegd aan een lange rij van de zwakkelingen.

Terwijl ” minder Marokkanen-uitspraak” een logisch gevolg van PVV partijprogramma was en in die context is er met die uitspraak niets mis. Zonder die context werkt de uitspraak echter averechts en de mediastorm heeft dat helemaal uitgebuit.
FN, Marine Le Pen, heeft alles beter geregeld. Partij dicipline werkt goed.

Met de tactiek van ” verdeel en vernietig” , waar de LPF dus écht aan ten onderging was het feit dat de partij uit de gratie van de kiezer geraakte, wordt continue voorgezet.

Corrupte oude garde heeft toch bij PVV veel schade veroorzaakt;ook bij deze partij zijn er af en toe Kamerleden die boos zijn, opstappen of gewoon een flink potje gaan donderjagen. Herhaaldelijk leek PVV de de grootste partij te kunnen worden.

Ratten die de schip verlaten hebben enorme schade veroorzaakt dan de Marokannen zelf. Gekozen Kamerleden moeten loyaal blijven, ze moeten bereid zijn om hun land en doelstellingen te verdedigen, niet de belangen van Moslims.
Door de Nederlanders niet te helpen als ze in grote problemen verkeren pleeg je verraad …
We leven weer in de pruikentijd. De regenten schijten op het volk. De hele kliek eromheen doet mee: kranten, televisie, radio, kerken, artiesten, leraren. Dan maar nog meer Marokkanen en (ver)vreemdelingen, meer Brussel, grotere EU, zwaardere lasten, vernedering van zieken en ouderen.
Waarschuwen helpt bijna nooit. Nu regeert de angst voor aanslagen op Wilders en PVV-ers. Aangewakkerd door de huichelaars met hun onzuivere hart. Hun synthetische fatsoen. Hun Neurenbergse katechismus.
Maar eerlijkheid duurt het langst. Er zullen gewelduitbarstingen komen, rassenrellen, godsdienstrellen, anarchie, enigenrichtingen, moorden op politici door de explosief groeiende ” meer marokannen”
Mensen die om de Woestijnuitstoot het standpunt veranderen zijn dus landverraders.
Brinkman, Bontes, types zijn niet loyaal aan de Nederland, en laat weer even duidelijk merken waar hun loyaliteit ligt. Zoveel zwakkelingen rondom die bekende Marokannen probleem!?? Ze zijn de loopjongens van de corrupte media, waarvan de loyaliteit klaarblijkelijk niet in Nederland ligt.

Trouwens, de aanhangers van de oude garde, die al decennialang ons land en onze cultuur in de uitverkoop doen en ons de huidige demografische nachtmerrie hebben afgedwongen, blijven zelfde tactieken te gebruiken!

STOP MET DIE ON-LOYALE RATTEN DIE NOG MEER MAROKKANEN WILLEN..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s