Linkse apostelen van de euro-islam rukken op! Amsterdam is een bolwerk van radicale moslims geworden. Linkse landverraders geloven dat je invasie van Moslims in Nederland het beste via het geloof kunt organiseren. En daarom moet er overal islamitische moskeeën en islamscholen komen. Job Cohen is nog steeds actief; onder leiding van PVDA en D66 probeert gemeente Amsterdam met veel belastinggeld islamitische moskeeën vors uitbreiden. Terwijl, wat nu ze de liberale islam willen blijven noemen, klaarblijkelijk een staatsgevaarlijk islamgenootschap is.

Linkse apostelen van de euro-islam rukken op!

Amsterdam is een bolwerk van radicale moslims geworden.

Linkse landverraders geloven dat je invasie van Moslims in Nederland het beste via het geloof kunt organiseren. En daarom moet er overal islamitische moskeeën en islamscholen komen. 

Job Cohen is nog steeds actief; onder leiding van PVDA en D66 probeert gemeente Amsterdam met veel belastinggeld islamitische moskeeën vors uitbreiden. Terwijl, wat nu ze de liberale islam willen blijven noemen, klaarblijkelijk een staatsgevaarlijk islamgenootschap is.
turkse en marokkanse koppel organisaties zijn staatsgevaarlijk, ze willen een aparte islamitisch maatschappij te vestigen dat de gehele Nederland moet omspannen.

De Westermoskee is bedoeld voor de Turkse nationaal-islamisten, deze moskee zou met zijn hoogste minaretten meer dan 25 000 Turken kunnen trainen. 
HOGE MINARETTEN EN HOGE CRIMINALITEIT

Door de Turkse nationaal-islamitische Milli Gorus omgekochte Job Cohen bepleitte toen dat de gemeente, Turkse nationaal-islamisten en Macrokannen financieel moet bijstaan. Dit werd door het Amsterdamse bestuur ondersteund.
Zo investeerde de stad tijdens het burgemeesterschap van Cohen veel in contacten met de islamitische gemeenschap. onder de naam ” samenwerken met de gematigde moslims”, ging deze corrupte gemeente overal moskeen en islam scholen te stichten, als gevolg, huidige hoogste criminaliteit !

HOE MEER MOSKEEN EN ISLAMITISCHE INSTELLINGEN, HOE MEER CRIMINALITEIT 

6 miljoen euro werd geleend voor de bouw van de Westermoskee in stadsdeel West en Cohen beloofde subsidie voor een nieuw islamitisch cultureel centrum ‘Marhaba’. Hij gaf vervolgens ook nog ruim 5 honderdduizend euro aan 17 Marokkaanse moskeeën in Amsterdam.

Voor zich zelf heeft hij van Milli gorus 1.5 miljoen dollar gekregen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s