Salafisten, moslimactivisten en Jihadisten. Midden-Oosten en Noord Afrika is momenteel het belangrijkste strijdtoneel van de Jihadisten en in nederland georganiseerde moslims hebben directe banden met deze strijd … Het ultieme doel van deze islamieten is overheersing, en ook in Nederland!

Salafisten, moslimactivisten en Jihadisten.

Midden-Oosten en Noord Afrika is momenteel het belangrijkste strijdtoneel van de Jihadisten en in nederland georganiseerde moslims hebben directe banden met deze strijd …

Het ultieme doel van deze islamieten is overheersing, en ook in Nederland!

Gesubsidieerde islamitische omroepen in Nederland met de dogmatiek staatspropaganda dient meer moslims te hersenspoelen en dit soort extremisten worden gebruikt om tegenstanders te intimideren en desnoods de mond te snoeren. Extremistische moskeeën in de grootsteden zijn moskeeën is in handen van de fundamentalistische islamitische bewegingen. de preken van moslim militanten/imams zijn doordrenkt van een diepgewortelde haat voor de westerse samenleving, bewondering voor de jihadisten en martelaarschap. In preken wordt gezegd dat nederlandse cultuur is bedoeld om het ‘satanische web’ te weven om jonge moslims op het verkeerde pad te brengen. 

Er wordt gepland; er worden heel veel moslims getraind, vervolgens teruggestuurd naar Nederland om de islamitische verworvenheden zoals het bouwen van moskeen, Islamitische onderwijs en koran cursussen te bevorderen. Het plan dat al 50 jaar geleden de blauwdruk voor is gelegd, gedwongen massa-immigratie begint zich te ontvouwen. De Jihadisten die zich voordoen als idealisten merken dat ons land door puppets met vastgebonden handen geregeerd worden en ongehinderd naar hun homeland kunnen afreizen voor een gewapende strijd.

Ze kunnen immers toch niet uitgezet worden, dit is dus slechts het begin!

TV schotels op de nederlandse huizen, infiltratie met dubbele paspoort, het ongestraft aanschoppen tegen onze maatschappij en onze normen en waarden etc.. maken duidelijk dat het hier niet om een beperkt of tijdelijke fenomeen gaat!

Het is onvoorstelbaar hoe er vals gesjoemeld en gedraaid wordt om zelfs koelbloedige jihadisten de hand boven het hoofd te houden. Er wordt zelfs op een valse manier geïnsinueerd dat het jihadisme een normale cultuur is. Moslim sektes hebben nu eigen uniformen. vrouwen lopen massal met hoofddoeken rond, dragen speciale islam uniformen. Alles volgens de letter. De meeste moslims zijn beinvloed door plaatselijke gebruiken, die volgens hen eruit geramd moeten worden. Elke moslim waar ook te wereld moet precies hetzelfde zijn. Allemaal als een soort robotjes van Allah. 
Inmiddels vertegenwoordigd in Gemeenteraad, Provinciale Staten en 2e Kamer van ons eens zo mooie land rukken ze verder op en er is niemand, maar dan ook niemand die ze een strobreed in de weg legt. Vreemd nietwaar? Kunt u een islamitisch land noemen waar er ook maar 1 Nederlander een overheidsfunctie vervuld met een dubbele paspoort?

Het gaat over de overheersing.

islamitische predikers, jihadistische salafisten van de moskeen hebben allemaal 2 a’ 3 uitkeringen: 1 van Nederland, 2de van herkomstland en 3de van Saudi Arabie, Qatar, Iran etc… Voorop staat dat deze predikers, die geweld op een subtiele manier verheerlijken en financiële steun trachten te verwerven, worden door de Nederlandse overheid gesteund. Hierbij speelt de Nederlandse context een zeer gevaarlijke rol, zoals importeren nog meer moslims uit Turkije en Marokko en vervolgens hen hier financieren, opvoeden, onderhouden en nodige infrastructuur opbouwen in Nederland. Op deze manier versterken de jihadistische salafisten hun macht.
Moslims noemen Nederlandse autoriteiten ” domme varkens” en rekruteren nieuwe jihadistische voorhoede. Op deze manier gaat de aanwas onder moslimjongeren door.
  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s