Islamitische Turken, hebben zich stelselmatig schuldig gemaakt aan genocides, wat nu ISIS doet is een kleine kopie daarva, van wat de Turken al jaren deden. Alle chriestenen en anderen werden in Turkije compleet verdreven, mannen gedood en kinderen en vrouwen worden als seksslaven gebruikt!

Mark Rutte van VVD, A. Pechtold van D66 en Frans Timmermans van PVDA staan niet alleen ahter de Saudi’s dictator Abdallah maar ook achter de Turkse Erdogan, dat is  de belangrijkste redenen waarom PVDA en D66 Turkije bij de EU willen…

De 21-ste eeuwse totalitaire dictaturen worden gezien als de beste vrienden; de Nederlandse ministers  reizen altijd naar SA. Deze sukkels gaan zich  gaat diep buigen en verontschuldigen  voor de grootste mensenrechtenschenders  van de hele wereld.  Terwijl, de islam heeft al 1400 jaar zichzelf in een kwaad daglicht gesteld met  behulp van de volgelingen van Mohammed.

Terwijl Turkije en Saoedi Arabië alle moslims de kant op van het Westen sturen en eens zullen ze zegevieren

Dit is de ergste vorm van corruptie, ideologisch en politiek verminking… De alarmerende waarheid is echter dat islam meer heeft gedood, waarschijnlijk overschrijdt qua aantallen en wreedheid. het is nu ook overduidelijk waarom  D66 leider Petchold de Armeense genocide ontkent!

ISIS VOERT ZIJN ALGEMENE JIHAD UIT, TURKEN DEDEN AL SINDS HONDERDEN JAREN!

In Turkije en omtrent Midden-Oosten zijn de afgelopen eeuw wellicht miljoenen christenen vermoord of gedeporteerd. Al die tijd deed de wereld de oogjes dicht. Men mocht hier niets over zeggen. Niet lang geleden stonden de Turkse legers voor de poorten van Wenen. Het Turkse onderdrukking is er nog steeds, alleen neemt het nu de vorm aan van sluipende immigratie en een Turkse overheid die zich actief met in het buitenland wonende turken bemoeit en de Moslims organiseert. De ramkoers van de Turkse overheid wordt steeds duidelijker. 

De oorspronkelijke bewoners van huidige Turkije en veel Arabische landen hebben tot op heden geen rechten, terwijl dwaze EU politicus Moslims helpen met de bouw van grote Moskeen, volgen van islam lessen en creatie van Turkse – Arabische enclaves binnen Europa.

De meeste westerse leiders ontkennen de connectie tussen geweld en de Islam. De elite heeft de neiging om de Islam af te schilderen als een mysterieus geloof dat tolerant en vredelievend is. Men baseert zich daarbij op de zgn. vrede-teksten en de terroristen als rand-figuren. Europese politici zullen in toenemende mate rekening moeten houden met de moslimkiezers!! Er zijn al hele gebieden waar niemand bij de verkiezingen kan winnen, als ze niet de steun hebben van de moslims… 
Men vergeet daarbij een verklaring te geven van het geweld dat van meet af aan de Islam heeft vergezeld, dertien eeuwen lang. 

Islamitische Turken,  hebben zich stelselmatig schuldig gemaakt aan genocides, wat nu ISIS doet is een kleine kopie daarva, van wat de Turken al jaren deden. Alle chriestenen en anderen werden in Turkije compleet verdreven, mannen gedood en kinderen en vrouwen worden als seksslaven gebruikt!

Pechtold die al een decennium lang de door de Turken uitgevoerde genocide op het Armeens volk ontkend met als doel het binnenhalen van de Turkse stem. Tot op de dag van vandaag zelfs, nooit wordt hem dit voor de voeten gegooid. Hij onmntkent nu ook de Yezidi genocide,,,!

Erger kan het niet? De ontkenning door Pechtold van de genocide op minimaal 1.5 miljoen (christelijke) Armeniers en nu ook op de Christenen van midden-oosten en import van zelfde genocidale uitstoot, broedplaatsen van miljoenen moslims binnen Nederland, dit is echt een nieuwe oorlog tegen de Nederlanders!

Iedere D66 stemmer moet zich voor dit beschamende gedrag van een partijleider eigenlijk bedenken, wat voor soort man zij achterna lopen. 
Nooit meer D66 stemmen, dat is duidelijk. En in Brussel zitten de grootste mafkezen omdat jaarlijks dit land 900.000 wordt geschonken om klaar gestooms te worden om te kunnen toetreden tot het heiligdom genoemd Brussel.

One thought on “Islamitische Turken, hebben zich stelselmatig schuldig gemaakt aan genocides, wat nu ISIS doet is een kleine kopie daarva, van wat de Turken al jaren deden. Alle chriestenen en anderen werden in Turkije compleet verdreven, mannen gedood en kinderen en vrouwen worden als seksslaven gebruikt!

 1. Jihad moskeeën in Nederland en terreurdreiging !

  Terwijl het jihadisme een substantiële bedreiging vormt voor Nederland, blijven veel politici en gemeenten, uitbreiding van het jihadistische infrastructuur (voedingsbodem) te stimuleren. Dat men niets meer durft te zeggen over met dit geloof gemotiveerde burgeroorlogen, niets meer durft te denken over de rol van moskee tijdens islamitische heilige oorlog, bewijst dat het probleem uitbreidend is! Moskee is een ultieme trainingscentra voor de jihadisten, hoe meer moslims in Nederland, in het algemeen, des te meer schade voor het land!

  Zodat politici die hiervoor blind wensen te blijven, hebben het volk verraden en hebben blootgesteld aan een van de gevaarlijkste ideologieën die ooit door de mens is bedacht.

  Gemeente Gouda bouwt een megamoskee en worden Jihadisten via een omweg potentieel binnengehaald. Marokkaanse moskeeën in Amsterdam krijgen miljoenen euro’s subsidie van de gemeente om aan hun imago te werken!!

  Deze Moslims onder leiding van salafisten zijn een voedingsbodem voor ISIS en Al-Qaeda. Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie. Megamoskeen voor jihadis in Gouda, Utrecht en Amsterdam, Het is niet te geloven dat een gemeente zó laf en onderdanig is!

  Nederland:een open inrichting!

  D66 wethouders zeggen dat de moskeebouwers geen ISIS leden zijn, maar in werkelijkheid zijn deze islamisten en jihadi’s hetzelfde. De PR-machines van jihadi’s en idioten beleidsmakers werken perfect. Het probleem is de islam zelf, hoe meer moslims, hoe eerder islamitische burgeroorlog (jihad)! Een fundamenteel foute ideologie die sommigen iets milder belijden, maar dat is slechts een vernislaagje om de ware aard te verdoezelen. ISIS, net als Al-Qaeda, Hamas, Al- Nusra, Milli Gorus, is een splinter organisatie van Salafistische beweging/sekte die ook in Nederland aktief is…Feit is en blijft dat de islam een levensgevaarlijke doctrine is getuige de talloze terreurgroeperingen die overal ter wereld dood en verderf zaaien. Overigens, alle politici goochelen met cijfers en geven deze weer zoals het hun beste uitkomt! Nederland is dit gedraai en gekonkel spuugzat!
  In ca 1500 jaar heeft zich geen enkele mildere afsplitsing voorgedaan, sterker nog ze worden met de dag bloeddorstiger.
  Duidelijk is dat vooral uit de Soennitische bevolkingsgroep (92% van moslims die hier woont is Soennitisch) veel Jihadstrijders voortkomen. En de laatste tijd is ook duidelijk geworden dat de meeste Jihadstrijders voor IS kiezen.

  D66, GL, CDA en PVDA geven jihadisten de kans om hier aanslagen te plegen door weg te kijken, de zaken te bagatelliseren, af te zwakken. Door ze te pamperen (uitkeringen) geven, moskeeën te bouwen. Den Haag slaapt of verliest zich in gehakketak wat uiteindelijk niets oplevert. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van.

  ISIS is een islamitische plant en wacht op zijn prooi! Die waarheid moet je niet ontkennen…Het jihadistische salafisme, bouwt nieuwe moskeen en verovert langzammerhand Nederlandse steden, met steun uit de politiek. De overheid maakt zich schuldig: gemeentebestuurders hebben ook de hulp ingeroepen van rijke jihadisten uit het M-Oosten. De tijd tikt, maar wat kan het volk ertegen doen?
  Het blijkt nu dat de D66, GL, CDA en PVDA nog steeds de voorstanders zijn voor grootschalige immigratie uit moslimlanden! Deze partijen hebben geen eigen politieke ideologie meer! Ze functioneren als een soort PR afdeling voor de islamitische expansie. En ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 25 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur.

  Van straat jongens tot massamoordenaars: hoe moslimjongeren moordende jihadisten aan het worden!

  Door de D66 gesteunde regering Rutte gaf onlangs miljoenen euro’s aan de Moslimorganisaties! Goed georganiseerde islamisten worden steeds militanter in Nederland. Straat voor straat, wijk voor wijk zijn er etnische omwentelingen aan de gang. Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadisten tegen de Nederlanders!!

  Er zijn in Nederland duizenden moskeen en andere soort islamitische instellingen die hele dag propaganda verspreiden voor de jihad. Deze islamisering proces wordt door de D66, PVDA, CDA, en GL politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers. De gewone burger wordt tot de laatste door dit kabinet zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, het ideologische en glazentoren gebazel kent geen grenzen. 

  Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves. 
  Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers. Een vehaal van NL bestuurders in overleg met moslim-extremisten welke de burger niet of onvoldoende informeren! Je begint je af te vragen wiens belang de NL bestuurder dient.

  Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland… Het grootste gevaar komt van deze moslims. Ze willen de echte jihad juist hier uitvoeren. De islam wil niet met de niet-moslims samen gaan. Omdat zij zich superieur wanen. Zo staat dat in hun genen: wanneer dan ook, hoe dan ook moeten ze met hun heilige oorlog beginnen…! Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden. De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s