De gestaag groeiende Moslims populatie gaat gepaard met de gestaag groeiende jihadisten, dit is een grote probleem. De groei van een aparte islamitische kolonie wordt al jaren door de collectieve waanzin binnen en vanuit buitenland systematisch bevordert. Kabinet Rutte volgt de bekende zelfmoord doctrine als staatsdoctrine!

De gestaag groeiende Moslims populatie gaat gepaard met de gestaag groeiende jihadisten, dit is een grote probleem.

 De groei van een aparte islamitische kolonie wordt al jaren door de collectieve waanzin binnen en vanuit buitenland systematisch bevordert. Kabinet Rutte volgt de bekende zelfmoord doctrine als staatsdoctrine!

 Kabinet Rutte doet ook mee: de vlag van de politieke islam waait steeds harder en strijd tegen de Nederlanders wordt op alle fronten uitgevoerd.

 Nu in alle redelijkheid gesteld kan worden dat er in Nederland groeiende moslim kolonies in handen van de jihadisten een zeer gevaarlijke rol gaan spelen.

Zelfmoord doctrine van de Nederlandse overheid heeft de maatschappij totaal vervreemd. Onder invloed van de jihadisten krijgen veel scholen nu al islamitische gebedsruimte, hallal kantines, zie: UVA,VU en bijna alle hogescholen met de mescit, moskeeën binnen hun gebouwen! Veel docenten zijn bang voor de Moslim jongeren die meerderheid vormen in hun scholen. Jihadisten bedreigen schoolbestuurders, voeren burka/hoofdoek verplichtingen voor moslimstudenten in. De haatzaaiers in deze moskeen,imams en geestelijken, trainen de jongeren die geïnstrueerd wordt vanuit de koran, en tegenwoordig wordt bekrachtigd door haatzaaiers uit verre landen. 


De waarheid is echter dat de kabinet Rutte met zijn PVDA het probleem vormt!

Huidige beleidsmakkers zijn niet beter dan de jihadisten. Sterker nog, ze denken dat ze alles veel beter zien dan die miljoenen Nederlanders die nergens verstand van hebben. Het lijkt op een situatie van 2 aparte fronten in een oorlog. Meerderheid van moslims weet niet wat er gezegd wordt vanuit Nederlandse kant!

Dit is een ultieme strijdmethode voor de externe mogendheden die miljoenen moslims op deze manier opsluiten in een andere land en vervolgens sturen via hun eigen jihadisten: Dit is het beste militaire werkwijze om een vreemde land van binnenuit ten val te brengen. 

 Gemeenten doen ook mee aan de jihadistische proces. Veel mensen worden gedwongen nieuwgeborenen een islamitische naam te geven, liever de namen van de krijgsheren die bekend zijn als, veroveraar, meest brutale strijder tegen de christenen en Joden, ultieme killers, de namen van de echte jihadisten. Nederlandse gemeenten willen graag moslims namen registreren, ze haten van Nederlandse namen! Ze willen op deze wijze de jihadistische identiteit versterken. Achterlijke bestuurders zijn gevaarlijker dan de jihadisten… 

Dit is een een schande voor Nederland, een brede vorm van marginalisatie van grootsteden tot het verbieden van bv. aan het nederlands gepaste naamgeving. Mensen met een Nederlands paspoort dienen het recht te hebben zelf een Nederlandse naam voor hun kind te mogen kiezen volgens het Nederlands recht. Het is het belachelijk dat gemeenten hier in Nederland voor de moslimkolonies werken. Deze gemeentebestuurders zijn gevaarlijker dan de gewelddadige moslims zelf.

zie,nieuwe moskeebouw bijna in alle steden, nog meer gedwongen huwelijken van moslim tieners, eremoorden, demonstratieve hoofdoek-burka en moskee minaretten, veel kinderen in de moskeen voor de jihadistische opleidingen, gewelddadigheid, bedreigen van alles die tegen is en ook georganiseerde politieke groeperingen die zich in de politieke partijen infiltreren.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s