Burgemeester van Aartsen afgezakt tot het niveau van de ISIS tuig! Terwijl de zwarte terreur vlag van Isis wappert op het oorlogsmonument, Jozias van Aartsen financiert islam in zijn stad! Met dit soort zogenaamde ‘culturele projecten’ in Nederlandse gemeenten, wordt zichtbare islam gefinancierd! Deze burgemeester applaudisseert zijn hoofddoek monument…Het decadente en weerloze Nederland is bezig in elkaar te zakken.

MOSLIMA’S MET DE GORDIJNEN.

Een boerka is en blijft een teken van jihadistische uniformiteit! moslims stellen voortdurend eisen aan niet-moslims, met als doel hun eigen uniformen, hoofddoek/burka op te leggen…Het is een overwinning voor een zichtbare islam!

Burgemeester van Aartsen afgezakt tot het niveau van de ISIS tuig!

Terwijl de zwarte terreur vlag van Isis wappert op het oorlogsmonument, Jozias van Aartsen financiert islam in zijn stad! Met dit soort zogenaamde ‘culturele projecten’ in Nederlandse gemeenten, wordt zichtbare islam gefinancierd! Deze burgemeester applaudisseert zijn hoofddoek monument…Het decadente en weerloze Nederland is bezig in elkaar te zakken.

Het grootste probleem is dat de gemeente blijk geeft van een ernstig gebrek aan zelfbewustzijn. En er schuilt een groot gevaar in het ontstaan van een meerderheid van moslims in den Haag. Terwijl ISIS en alle andere jihadisten hun macht vertonnen, opent deze niet gekozen burgemeester een walgelijke moslim monument!

Deze nare burgemeester moet weg die gefaald heeft en berecht worden wegens het faciliteren van ernstige bedreigingen door ISIS en HAMAS in de stad…

Met dit soort zogenaamde ‘culturele projecten’ in Nederlandse gemeenten, wordt zichtbare islam gefinancierd! Zijn Nederlanders nu echt zo dom en blind geworden door hun onsamenhangende drang om de medemens te helpen? Het lijkt wel een vorm van automatisme in dit land om met geld te wapperen. Het afgeven van een fout signaal, leidt tot de komst van foute personen.

Het is wel bekend dat vrouwenonderdrukking in islam een punt is. Ze noemen westerse vrouwen als hoeren. Ook zijn moslims op het verkeerde, vaak criminele of terroristische pad. Ze willen overal hoofdoek/burka invoeren, moskeen bouwen. Hoe meer moslims in Nederland,hoe minder er van de emancipatie terechtkomt. Want de grote aantallen moslims in Nederland houden het tegen. Daar hebben we nu voor gevochten.Man en vrouw als gelijkwaardige individuen…Maar dank zij de Brusselse diktatuur gaan we weer terug naar de middeleeuwen…EU leiders kiezen toch voor meer moslims, dus voor de Burka/hoofdoek. Moslimmannen zijn tirans, eisen steeds meer. Waarom eigenlijk? Ik denk dat nadrukkelijkheid en triomfalisme hier een rol spelen. Je voelt je niet meer veilig en thuis in Nederland,overal waar je om je heen kijkt zie je hoofddoekjes,colonnes moslima’s met de boerka’s, met de islamitische uniformen, met de gordijnen van onderdrukking rondlopen om te laten zien dat ze aan de winnende hand zijn.

Islam heeft dan in zoverre de zaak gecompliceerd door in de koran de vader of de chef of de “leider” de absolute heerser van de familie of de stam of de Ummah te maken. Zodra de man, de chef heeft gesproken moet iedereen zwijgen.

De subsidies en de uitkeringen naar Marokko en Turkije gewoon afschaffen en laat die lui maar stikken en het zelf uitzoeken. Wetsovertredingen, bedreigingen enz. straffen òf met hoge boetes of gevangenisstraf (ook als de boetes niet betaald worden) en geen werkstraffen. De wet voor dergelijke misdrijven veranderen/aanpassen zodat de corrupte rechters geen kant meer uit kunnen!

Een verbod op burka/hoofddoek is onvermijdelijk…Zo’n symbolisch besluit is belangrijk, omdat de symbolische expansie van de islam op deze manier een halt wordt toegeroepen.

De juiste houding voor Nederlanders zou zijn, om alle eisen van de moslims resoluut af te wijzen, maar de gemeenten willen dat niet. Ze doen zelfs concessies voordat de eisen zijn gesteld. Het is een vorm van verraad aan de beschaving.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s