Van Aartsen en hoofddoek monument! Van Aartsen heeft goedkeuring gegeven aan de 20 september demonstraties van de jihadisten, sterker nog, de meest prominente plekken zijn aan hen toegewezen, de centrale plekken zijn aan de jihadisten aangewezen, namelijk het Spui aan ISIS aanhangers? Op de plek waar sinds kort een monument staat met 2 moslima’s in jihadistische uniform! vAartsen suggereert met zijn beslissing dat de jihad, IS, sjaria allemaal niet zo slecht is. Een hele gevaarlijke ontwikkeling een burgemeester !

VVD en Barbarij cultuur!

De nieuwe generatie VVD’ers zullen uit het zelfde hout gesneden zijn als PVDA’ers en D66’ers! De VVD trekt steeds meer naar de PVDA en D66. Van Aartsen en Rutte geven hier precies aan waar de VVD de afgelopen 40 jaar gefaald heeft. Rutte en Van Aartsen, net als F. Timmermans en Petchold, zijn gewoon laffe wezels waarvan er op bestuursniveau heel veel van rondlopen en ons land richting afgrond duwen.

Van Aartsen en hoofddoek monument!

Van Aartsen heeft goedkeuring gegeven aan de 20 september demonstraties van de jihadisten, sterker nog, de meest prominente plekken zijn aan hen toegewezen, de centrale plekken zijn aan de jihadisten aangewezen, namelijk het Spui aan ISIS aanhangers? Op de plek waar sinds kort een monument staat met 2 moslima’s in jihadistische uniform! vAartsen suggereert met zijn beslissing dat de jihad, IS, sjaria allemaal niet zo slecht is.

Een hele gevaarlijke ontwikkeling een burgemeester die niet aan de kant van Nederlanders kiest voor de verdediging van de vrijheid en westerse waarden, maar juist de jihadisten steunt! Zonder afstand nemen van alle oproepen tot intolerantie en geweld in de islamitische leer, zullen moslims in Nederland en overal in de Westerse wereld, niet zorgen voor een ruggengraat in de economie maar voor een permanente economische crisis, die gepaard gaat met uiteindelijk genociden en afbraak van cultuur. Een en ander werkt met grote gezinnen en hersenspoeling en opkweken van haat jegens alles dat niet fanaat-jihadi is. Dat werkt al 14 eeuwen zo, met als voorlopig resultaat de moord op naar schatting honderden miljoenen mensen en de vernietiging van diverse culturen. Deze ‘religie van de vrede’, nieuwe religie van Brusselse elite is zeer schadelijk voor de moderne open samenleving.

jihadisten, gesteund door deze kabinet Rutte, samen met de moslimlanden zoeken ontwrichting van de maatschappij, en verspreiding van de islam. F. Timmermans, samen met Saudie-Arabie – die steken miljarden in de islamisering van het Westen, hun oude vijand. En het wordt steeds erger!

De gevolgen zijn nu al duidelijk zichtbaar. Gemeenten staan achter de jihadisten, onder leiding van AL-Qaida afdelingen worden er demonstraties georganiseerd tegen Nederlandse volk en laffe bestuurders doen het mee…! Massa’s moslims die straten van de steden domineren om tijdens voortdurende demonstraties “Allah is groot”, “weg met Wilders” te scanderen, worden financiert door deze kabinet.

Ruim 40 jaar immigratie van uit het moslimlanden heeft er toe geleid, dat overal in Europa voorbereidingen tot de jihad worden gemaakt, welke door man en macht ontkent wordt.
Rutte scandeert weer over de banen: eerst banen subsidiëren, dan nieuwe allochtonen inkopen die nog niet weten wat uitkeringen zijn. Problemen importeren om vervolgens de eerste ingezetene te knechten met allerlei wet en regeling inzake allochtoon, asiel, enz. omdat men het niet gespoord krijgt.

Rutte kabinet en zijn bestuurders faciliteren de natuurlijke vijanden van onze rechtsstaat. Ze verraadden land en mensen.
Deze verraad is onverdraaglijk geworden…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s