DE VOEDINGSBODEM! Strijd tegen jihad, de Jihadisten bestrijding en islam bestrijding…! Volgens Obama, Timmermans, Pechtold, Samson, Buma, Rutte, Hollande, Merkel, Cameron en vele andere politici heeft IS en Jihadisten niks met de Islam te maken! Hiermee suggereren ze herhaaldelijk dat islam wel goed is! Dus voedingsbodem van IS is een perfecte religie, maar de soldaten van Allah doen het een beetje verkeerd! Dit is een val voor de westerse volkeren!

DE VOEDINGSBODEM!

Strijd tegen jihad, de Jihadisten bestrijding en islam bestrijding…!

Volgens Obama, Timmermans, Pechtold, Samson, Buma, Rutte, Hollande, Merkel, Cameron en vele andere politici heeft IS en Jihadisten niks met de Islam te maken!
Hiermee suggereren ze herhaaldelijk dat islam wel goed is! Dus voedingsbodem van IS is een perfecte religie, maar de soldaten van Allah doen het een beetje verkeerd! Dit is een val voor de westerse volkeren!

Met dit soort islamitische propaganda kun jij de Jihadisten nooit bestrijden. Heleboel experimenten (recent in Afghanistan en somalie…)hebben herhaaldelijk bewezen dat zonder voedingsbodem bestrijding, is het succes onmogelijk! Zo lang de islam bestaat, zijn de jihad oorlogen onvermijdelijk. Zonder Jihadist bestaat islam niet! jihad is een plicht aan elke moslim, de belangrijkste opdracht van Mohammed! koran begint met de jihad!

De media zenden alleen Islam propaganda uit, kritiek op de Islam, mag je niet hebben, laat staan uitzenden! De jongens van IS hebben puike PR mensen in dienst. Wat je ook van die achtergestelde islamitische slachters vindt. Daar kunnen veel reclamejongens nog een puntje aan zuigen.

De moslims kunnen hier in Europa gewoon hun gang gaan met hun achterlijke ideologie Islam genoemd. De EU leiders willen en durven er er niet tegen op te treden, wat erg triest is, je eigen volk verraden!

De Nederlandse overheid en de publieke omroep doen er alles aan om de Jihadhangers af te schilderen als idealistische jongeren die een beetje verkeerd doen! Wat gehersenspoeld is door de van der Laan, Rutte, van Aartsen, Pechtolds, Samson, Timmermans met hun retoriek. Naïviteit ten top, bijna lachwekkend als het niet zo een serieuze zaak zou zijn. Nederlanders die moslimgedrag durven te verdedigen…?

Niet alleen de IS jihadisten, maar de islam heeft de geheel wereld de oorlog verklaard!

Als de Islam slechts een religie is volgens deze politici, dus zonder wereldse ambities, waarom wilt de islam juist de gehele wereld onderwerpen, waarom wilt de Islam de wereld overnemen?

De Islam laat de wereld geen keus: Of de hele wereld wordt moslim – wat een ramp is zoals alle islamitische landen laten zien …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s