TURKEN DILEMMA! Turken onder leiding van AKP, met tienduizenden islamitische instellingen in Nederland dromen ervan ooit een meerderheidspositie te bereiken zodat gebiedsdelen van Europa bestuurlijk moeten worden toebedeeld aan de Turkse staat (Ottomaanse Rijk). Turken bouwen overal hun gecamoufleerde kazernes, de moskeeën…Een deze droom zal generaties lang bij de Turken blijven bestaan, al duurt het duizend jaar Turken blijven altijd Turken. Hiermee zou je rekening moeten houden als je Turkse immigranten in je land toelaat.

TURKEN DILEMMA!

Turken onder leiding van AKP, met tienduizenden islamitische instellingen in Nederland dromen ervan ooit een meerderheidspositie te bereiken zodat gebiedsdelen van Europa bestuurlijk moeten worden toebedeeld aan de Turkse staat (Ottomaanse Rijk). Turken bouwen overal hun gecamoufleerde kazernes, de moskeeën…Een deze droom zal generaties lang bij de Turken blijven bestaan, al duurt het duizend jaar Turken blijven altijd Turken. Hiermee zou je rekening moeten houden als je Turkse immigranten in je land toelaat.

Daarvoor zitten er te veel partijen en vertegenwoordigers in regering, parlement enz. die te weinig weten, niets van de problemen snappen dan wel in het slechtste geval gewoonweg niet deugen. Dat is in de hele westerse wereld momenteel het geval. Er gebeuren de gekste dingen waarmee de burgers steeds maar worden belast. Die voortgaande instroom van de moslims is de grootste bron van ellende voor de bevolking. II. Kamerleden, burgemeesters, wethouders van gemeenten zoals hier in de buurt helpen de samenleving alleen maar in de put.

We weten dat de islam een strijd middel, een politieke ideologie/geloof is, om andere volkeren te laten onderwerpen aan de Turken en Arabieren..
Het is een vorm van misdaad en het basisprincipe is onrecht, het doel is macht en geld. De verschijningsvorm is als een religie. Maar omdat het lijkt op een geloofsgemeenschap is dat het nog niet. De leden van de maffia dragen keurige kostuums, zij doen zich voor als zakenmensen, maar daarom zijn ze het nog niet.
Mohammed was de leider en de eerste jihadist van de islam. Hem doen de huidige Jihadisten na, net zoals alle andere Jihadisten voor hen…Turken hadden van jaar 1073 de tot 1918 de leiding van Jihadisme.

Turkse droom met de IS !!

Hoe ze zich vergissen. Mohammed, de profeet van de islam en voorbeeld voor iedere moslim net zoals de IS-jihadisten!

Nu is het moment aangebroken dat de islam wordt ontmanteld. De enige menselijke manier om al die moslims een menswaardig leven te geven is om hen te verlossen van die bedrieglijke vuiligheid. De kolder van de islam is met zichzelf in tegenspraak en het verschrompeld in de nabijheid van de logica. Er zijn dagelijks honderden miljoenen mensen steeds maar weer opnieuw het slachtoffer van de islam, dat moet stoppen. Die ongelukkige mensen moeten de schillen voor de ogen worden weggenomen. Of ze willen of niet. De islam moet beëindigd worden.

De islam moet stoppen. En dat is niet onmogelijk. Interessant voor Nederland is of infiltratie stopt bij de landsgrenzen. Waarom zouden bijvoorbeeld Turken in Nederland zich plots heel anders gaan gedragen dan in Turkije? En succesvolle tactieken laten vallen?

Weer mensen met dubbele nationaliteit uit alle bestuurs- en overheids functies.Dus geen dubbele paspoorten meer in wat voor openbare functie ook.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s