Kabinet Rutte is dolblij met zijn 49 jihadisten! Ze konden niet weg! Het is een historische misdaad van onze politieke en financiële instituten om nog meer moslims in Nederland bij elkaar te brengen!

Kabinet Rutte is dolblij met zijn 49 jihadisten! Ze konden niet weg!

Het is een historische misdaad van onze politieke en financiële instituten om nog meer moslims in Nederland bij elkaar te brengen!

Dankzij de Brusselse bureaucratische macht en verlenging in ons land, wordt er teveel testosteron op de vierkante kilometer geperst. Ze willen de jihadisten hier bij elkaar houden…De hardwerkende Nederlander kan ook opdraaien voor de celstraf van jihadist die betaald moet worden.

Het is een historische misdaad van onze politieke en financiële instituten om nog meer moslims in Nederland bij elkaar te brengen!

Er is gewoon een groot probleem en dat blijkt maar niet kleiner te willen worden, zolang deze regering 40 jaar oude anti-Nederlandse beleid hanteert…

jihadistenprobleem of niet, feit is dat deze ‘lieverdjes’ voor een disproportionele activiteit en misbruik van alle sociale voorzieningen, inclusief zorg!

Elite is blind voor de problemen en de oplossingen kennen ze niet!.

De machthebbers willen de jihadisten niet weg hebben, dit soort politici willen blijkbaar hier nog meer massamoordenaars verzamelen…Het is nu overduidelijk waarom ze niet willen stoppen met de instroom uitstoot vanuit moslimlanden!
Wat is precies de reden waarom Nederland in 40 jaar tijd moest worden overspoeld met voornamelijk vijandige moslims?

Het is een oprukkend probleem waar niemand de handen mee aan vuil wil maken.
Jihadisten worden opgevoed aan de hand van een strijd, een heilige oorlog(jihad) tegen de niet-moslims. Wat zij op strak doen is vanuit islam gerechtvaardigd. Het is geen jeugdprobleem wat van gisteren is. Wordt wakker! Stuur juist zo veel mogelijk moslims terug naar hun eigen land, stimuleer de remigratie naar de moslimlanden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s