Wanneer een stad of gebied door moslimstrijders werd veroverd, werden de mannen gedood en de vrouwen met toestemming van de profeet verkracht en met hun kinderen afgevoerd als slaven.

IS en Mohammed!

Mohammed heeft door geweld en overheersing, noord Afrika in zijn macht gekregen. IS doet het zelfde, met een brutale non stop jihadisme hebben ze binnen enkele maanden grote gebieden van Irak en Syrië verovert…

Wanneer een stad of gebied door moslimstrijders werd veroverd, werden de mannen gedood en de vrouwen met toestemming van de profeet verkracht en met hun kinderen afgevoerd als slaven.

In de tijd van Mohammed de toppunt was de valse beloften voor seks in de hemel met vrouwen. 70 maagden werden beloofd aan mensen, moordenaars, en die de meest afschuwelijke misdaden begingen.

IS kopieert alles van Mohammed en belooft ook 70 maagden…!

IS, Mohamed en Mes?

Beroemde mes in handen van Mohammed, hij vermoorde de meeste tegenstanders met de mes, zijn bloedige mes hebben ze honderden jaren lang bewaart… IS onthoofdingen zijn de exacte kopieën van Mohammed…

Het mag duidelijk zijn dat Mohamed is die slechte boom. Hij moordde en stelde, en ging op rooftochten uit. Hij gaf zijn strijdmakkers de instructie om te moorden.

ISIS, MOHAMMED EN SEKS SLAVEN…

Mohammed liet zijn mannen vrouwen verkrachten (seks hebben) onder mom van voor 1 dag trouwen.

ISIS doet het exact hetzelfde. Koerdische, Yezidische en christelijke vrouwen worden nu overal verkocht aan rijke moslimleiders!

Jaar 1071: Turken vielen Byzantijnse(oost Romeinse wereld) rijk binnen…
vanaf die tijd begon de grootste jihad, Turken(later Ottomanen) net als huidige IS, vernietigden alles die niet islamitisch is, met non-stop jihad stonden later bij de poorten van Wenen…!

Voor de beschaafde wereld was er geen andere optie dan de Kiezen tussen bekering of onthoofding!

Huidige Turken zijn de afstammelingen van de bekeerlingen of kinderen van de door de jihadisten verkrachte niet-islamitische vrouwen!

Turken hebben Mohammedaans jihadisme overgenomen van de arabieren.

Het grootste gevaar van Turkije wordt echter helaas over het hoofd gezien. Er is iets anders met de Turken aan de hand. Iets wat er voor zorgt dat mensen vechten, intolerant zijn, zelfs moorden en oorlog voeren. De oude islamitische-turkse droom om over Europa te heersen leeft nog steeds voort.

Nu onder de islamitische AKP willen ze weer die leiding overnemen. De echte jihad komt er aan…Met deze islam is een nieuwe genocide tot ontwikkeling aan het komen die de historie en identiteit van beschaafde volkeren voor eeuwig zal vernietigen, met medeweten van onze huidige regering!

Hartelijk welkom, heren, er is nog plaats zat in het gekkenhuis Europa. Kom maar binnen en vergeet uw messen niet. De moeskees staan klaar, de islam is een tof godsdienst, en iedere vrouw die hier rondloopt zonder hoofddoek is per definitie een hoer, onze vrouwen zijn hoeren die kunnen jullie zo maar verkopen, en als onze centjes op zijn, drukken we er nieuwe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s