Gewoon stopzetten niks en meer overmaken. Of is het al zo ver gekomen dat Nederland toestemming nodig heeft van Marokko en Turkije om over onze eigen belasting centen zelf te mogen beslissen? Het moet niet gekker worden in Nederland. Bilateraal verdrag? Knip het in stukjes en hang het op de scrolhouder dan is zo’n verdrag nog ergens nuttig voor. 

1 EUR  =  11.091 Marokkaanse dirham, 3 Turkse Lira!

Kunnen onze economen nog wel rekenen??

Aangezien dat het gebleken is dat er teveel gefraudeerd wordt met uitkeringen naar het buitenland, moet het wel eenzijdig opgezegd kunnen worden. Maar stelen schijnt tegenwoordig getolereerd te worden. Ze moeten hier wat meer ruggengraat krijgen en harder optreden ons kabinet tegen deze soort en andere zaken.,

Gewoon stoppen met kinderbijslag en alle uitkeringen naar het buitenland. dit is voor kinderen die innederland wonen om bij te dragen in de dure kosten,en die dure kosten hebben ze totaal niet in marokko of turkije.

in Turkije is is een euro het driedubbele waard van wat hij hier in nederland is, in Marokko 11. is die regering nou zo dom of zijn wij nou zo slim?

Ik denk dat de regering dom is, omdat tijdens buitenlandse reisjes alles voor ze betaald wordt. dan weten ze niet wat iets kost. pfff stoppen die uitkeringen naar het buitenland!!! Dat had veel en veel eerder moeten gebeuren. Moslims leven als God in Turkije en Marokko.

Deze allochtonen zijn alleen er op uit naar onze euro. Nederland kan niks schelen.Het is toch te gek voor woorden.

Word wakker! Ze worden gelijk uitgehuwelijkt aan een bruid uit Marokko. Allemaal gearrangeerde huwelijken. Vaak blijkt in NL dat het toch niet zo geweldig klikt… En wie draaien er op voor alle kosten van scholing, steun enz. Juist ja, wij. Stop gewoon met uitkeringen geven aan immigranten dan lost het probleem vanzelf op. Alleen uitkeringen aan AOWers of mensen die een arbeidsverleden hebben opgebouwd. De rest moet gewoon werken. Niet werken? MVV inleveren en terug naar je land! Of je partner moet aantonen dat hij/zij in je onderhoud kan voorzien.
Het valt mij op dat alle laaggeschoolde import wel heel goed op de hoogte is van alle financiële regelingen waar ze recht op zouden kunnen hebben. 
Stop de massa-immigratie en gezinsherenigingen! Allemaal verzonnen voor de gratis uitkeringen! Een gezin kun je ook vormen in Marokko of Turkije. Maar het is natuurlijk wel zo fijn om met neefjes en nichtjes te trouwen, die vervolgens ook weer allemaal met neefjes en nichtjes trouwen, enz., enz., enz., enz.

Importbruiden uit Marokko en Turkije en nog veel meer bruiden. Dat zijn ook bruiden veelal analfabeten met véél kinderen, bedoeld voor de gratis uitkeringen. Ze zijn één maand hier en meteen zwanger. Dat is een nog grotere last voor Nederland, die regeling werd doorgeduwd voordat dit kabinet een feit was. Dat volk weet intussen ook hoe het moet met hulp van links. Maak je borst maar nat Nederland, dat gaat geld kosten. 

In Nederland kan je luxer op een uitkering leven dan je met werken kan doen in Marokko of Turkije. Nederland gaat kapot als men op deze weg blijft doorgaan! Wij nederlanders moeten het weer ophoesten.Maar de laffe ministers hebben het lef niet want dan worden ze weer bedreigt. Dit kost ons vele miljoenen..Nu beseffen zij pas dat zij jarenlang in de maling genomen zijn door kinderbijslag te sturen naar niet bestaande kinderen.miljoenen hebben zij overgemaakt..in Marokko lachen zij zich helemaal rot..geld binnen krijgen en er niets voor hoeven doen..! Mirjam Sterk moet niet zo zeuren..er is al genoeg geld nodeloos weggegeven..het is nu wel genoeg..!! 
Gewoon stopzetten niks en meer overmaken. Of is het al zo ver gekomen dat Nederland toestemming nodig heeft van Marokko en Turkije om over onze eigen belasting centen zelf te mogen beslissen? Het moet niet gekker worden in Nederland. Bilateraal verdrag? Knip het in stukjes en hang het op de wcrolhouder dan is zo’n verdrag nog ergens nuttig voor. 

Nog beter is de moslims aan elkaar te koppelen in Marokko en Turkije, om ze daar te laten blijven.

Ondertussen halen duizenden Marokkanen nog even een bruid voordat het niet meer kan. Dat noemen PvdA en VVD ‘daadkracht!!

Het is toch van de zotte dat ons volk systematisch wordt verdrongen door import van vreemdelingen. Dit is gewoon een oorlog tegen ons, zonder wapens, maar veel effectiever en veel erger. Gaan we zo door, dan zijn we binnenkort ons land kwijt.

Nederland lijkt het hele jaar door wel sinterklaas maar denk dat die tijd maar eens voorgoed voorbij moet zijn. Dus stop zetten en nu graag!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s