KINDERBIJSLAG EN JIHADISTEN VOLK! Veel massamordenaars van ISIS zijn automatische product van de uitkeringen! In de moderne tijd nog steeds wordt er betoogd dat moslims die in Europa wonen daar de plicht tot jihaad hebben, zelfs als zij de Nederlandse nationaliteit hebben aangenomen. Dus hier dankzij de kinderbijslag gefokte massa moslimkinderen worden als ultieme jihadist opgevoed!!

KINDERBIJSLAG EN JIHADISTEN VOLK!
Veel massamordenaars van ISIS zijn automatische product van de uitkeringen!
In de moderne tijd nog steeds wordt er betoogd dat moslims die in Europa wonen daar de plicht tot jihaad hebben, zelfs als zij de Nederlandse nationaliteit hebben aangenomen. Dus hier dankzij de kinderbijslag gefokte massa moslimkinderen worden als ultieme jihadist opgevoed!!

Zij leven immers in de daru- l harb. Zij mogen daar ook alleen naartoe (en wel zonder vrouwen of kinderen) als zij in eigen land helemaal geen onderhoud kunnen vinden. Er zijn er dan ook die vinden dat het aannemen van een Nederlands paspoort gelijk zou staan met geloofsafval, en dus een doodstraf zou oproepen. Waar zij nu hun gebeden kunnen verrichten, moskeeën kunnen bouwen, kunnen vasten en een ticket voor de hadj-bedevaart kunnen bestellen,nog steeds als daru- l harb beschouwen. 

Krankzinnig dat wij geld bijdragen voor bouw van moskeeen, koranscholen, moslim omroepen die jihadisten opleiden, die met Nederlandse belasting dus van de burgers worden gefinancierd. Zijn wij nu helemaal knettergek geworden.

Laten die moslims maar geld halen uit de moslim olie landen, die barsten erin. Onmiddelijk het geld terug halen.Brussel is al lang niet te vertrouwen dat kun je die verslindende organisatie beter opblazen dan zijn wij van alles af, want die kennen op veel gebieden hun verantwoordelijkheid niet.
Stop uitkeringen aan de Moslimlanden!

In welke landen gebeurt het dat je als immigrant meteen kan leven via sociale uitkerngen en via andere sociale voorzieningen om dan nog eens op de koop toe ongestraft misdrijven te plegen? Het antwoord is ongetwijfeld Absurdistan, het voorbeeld van de anti-staat. Het lijkt dat Nederland deze benaming hoe langer hoe meer verdient. 
Dit heeft tot nu toe niks opgeleverd, ze zijn alleen nog erger geworden.

Schaf die hele kinderbijslag af. Nederland is vol zat, dus die kinderen in het buitenland heb je nog het minst last van. Met zo’n fokpremie bereik je bovendien dat mensen die zich geen kinderen kunnen permitteren ze toch nemen: je betaalt op voorhand al voor de volgende probleemgeneratie die je van de wieg tot het graf kunt onderhouden. En reken maar niet dat dit de mensen zijn die later jouw AOW gaan betalen, want het enige dat ze mee zullen krijgen is hoe ook zij hun handen weer op kunnen houden. 

Fraude is fraude, alles stopzetten in het buietnland tot er helderheid is over wie het terug moet betalen met de staat van het thuisland als borg. Dan kan Marokka of Turkije meteen laten zien dat ze goedwillig zijn richting Nederland en ons niet alleen misbruiken voor economisch gewin. Laat ze het maar bewijzen. dan hebben wij de komende 100 jaar geen crisis meer met al het geld wat dan teruggevorderd moet worden. Het is nog gekker dan dat we al dachten: kinderen die in Marokko en Turkije op school zitten, krijgen dubbel zo hoge kinderbijslag als kinderen in Nederland. Omdat de kosten van een dergelijke contsructie zo hoog zijn. Volgens mij bevordert onze regelgeving alleen maar deze waanzinnige fraude. Stop deze onzin vandaag nog, we hebben het geld hier veel te hard nodig…

Direct stoppen met deze uitkeringen naar het buitenland. Dit is nooit de bedoeling geweest. Het moet toch niet gekker worden. Zeer fraude-gevoelig. Nederland roept het onheil weer over zichzelf af. Na vele jaren staat er weer eens iemand op die vaststelt dat er op grote schaal fraude wordt gepleegd. Het is te gek voor woorden dat er geen controle op wordt uitgevoerd. Hier gaan ook miljoenen euro’s in om. De overheid mag zich dit ook aantrekken en nu al helemaal in deze tijden van bezuinigingen en tekorten. 

De kinderen worden door die ouders voor islamitisch onderwijs naar Marokko en Turkije gestuurd (gaat men wel naar school?), terwijl die ouders zélf in Nederland (behoren te) wonen. Te gek voor woorden. Als die kinderen terugkomen moeten ze nog helemaal integreren in Nederland. Daar komt dan niets meer van terecht.

Moslimlanden terroriseren op hun beurt nog meer…Er is een merkbare toename van de vervolging van andersdenkenden betekent niet meer of niet minder dan een pijnlijke inbreuk op de mensenrechten.

Het is tijd om te stoppen met ontwikkelingshulp, Moslimlanden direct aanmoedigen met extra “ontwikkelingshulp” is een verraad.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s