De barbaarse islam is er echter in geslaagd om een deel corrupte Europa aan haar kant te krijgen…

Timmermans, Juncker, Samsom, Rutte,Merkel en Hollande voeren ze Europa naar de afgrond.

Geweld, plunderingen, vernederingen van Europese cultuur gaat gewoon door.  Door jarenlang ‘gedogen’ wegkijken en goedpraten heeft veel ellende in grote steden zich tot enorme proporties ontwikkeld. Dat zal het begin markeren van sociale en maatschappelijke chaos, uitlopend in hyperinflatie, tekorten, rellen, opstanden, burgeroorlogen, en vermoedelijk ook een nieuwe wereldoorlog. Laat de les zijn, nu even doorpakken voorkomt vel toekomstige ellende voor beide partijen…
EU leiders steken hun koppen in het zand, over een aantal jaren zal het verschil in landen te zien zijn, de door de strot geduwde migranten opname van moslims zal dan in volle glorie ontpoppen en Moslims laten zien dat ze de meerderheid gaat vormen, familie hereniging en veel grotere gezinnen. Kosten voor de Nederlandse maatschappij. De belastingen kunnen weer wel omhoog!

Allemaal voor de ideologische obsessie van Merkel, Juncker en hun slaafse meelopers zoals een Rutte, Timmermans, Koenders en de rest van de Brussel beluste carrière jagers!
Het gaat daarbij om het verwateren van de identiteit en cultuur van de oorspronkelijke Europese volkeren middels massa-immigratie uit de moslimlanden.

Sociaal engineering van de ergste soort dus. Foute experimenten met de bevolking van West Europa die ook nog eens heel erg fout gaan aflopen voor die bevolking.
Van alle kanten wordt er geknaagd aan de EU stoelpunten van Rutte, Merkel, Schultz en al die anderen die deze EU structuur adoreren terwijl de burger nooit heeft mogen instemmen met de massa immigratie van Moslims.
Maar ze vonden hun politieke dromen belangrijker, evenals het streven naar eeuwige roem in de geschiedenisboeken als degenen die dit ‘fantastische’ project hebben gerealiseerd.
Nu wordt het nog erger…De combinatie van huidige EU bestuur en massa-immigratie heeft haar onbetaalbaarheid bewezen. Miljoenen moslims die ongevraagd je Europa binnenkomen heet nog steeds invasie! Van de politiek hoef je geen oplossing te verwachten, Omdat de besturende elite zich tot een zichzelf voedende entiteit heeft ontwikkeld. Dat gaat dus niet meer opgelost worden door de deelnemers aan dat verziekte systeem.

PARASIETEN IMPORT IS GEEN TOLERANTIE!

De islam is opportunistisch van aard, haar ethiek is ‘het doel heiligt de middelen. Islamisten zullen de democratie prijzen als het ze de kans geeft een islamitische dictatuur te vestigen.
De barbaarse islam is er echter in geslaagd om een deel corrupte Europa aan haar kant te krijgen…
Tribale fundamentalistische krijgsheren willen ook in Europa baas worden, ze gebruiken EU politici als hun handlangers en sturen miljoenen geïndoctrineerde moslims naar Europa.
Geïndoctrineerde moslims komen massaal naar Europa. Ze zullen blijven winnen omdat een niet -islamitische cultuur, norm en waarde niet telt! Langzamerhand worden op die manier alle door de Islam niet-geaccepteerde symbolen worden verwijderd. Het gaat sluipend, maar langzamerhand passen wij ons steeds meer aan aan de eisen van een barbarse uitstoot uit moslimlanden hier! Het zal een sluipend proces zijn dat mede wordt mogelijk gemaakt door onze naïeve tolerantie.  Zie talkshows waarin de alcohol niet op tafel mag staan als er een moslim aan tafel zit. Het ontdoen van de christelijke symbolen van het kerstfeest..

Stop gratis automatische uitkeringen! Moslims die niet willen werken zullen niet eens meer de moeite nemen hierheen te komen omdat ze geen toegang meer hebben tot uitkeringen.
De oorzaak van de massamigratie van Moslims is in belangrijke mate te wijten aan de bevolkingsexplosie in de derde wereld.
Laagontwikkelde mensen zien af van voortplanting terwijl de hersenloze nietsnutten 11 kinderen op de wereld zetten. En dat ook nog op kosten van de eerstgenoemden.
Nederland telt inmiddels 2.3 miljoen moslims. Over enige tijd vormen ze in een aantal grote steden de meerderheid. De integratie is mislukt omdat de islam dat zo wil. Het multi-culturele beleid is een fiasco geworden waar alleen de islam van heeft geprofiteerd. Het land raakt gepolariseerd omdat de islam dat zo wil. De kernethiek van de islam is: het doel heiligt de middelen. Dat is al lang zichtbaar. Maar de bevolking lijkt dat in meerderheid beter door te hebben dan politici en bestuurders die gevangen zitten in de politiek correct keurslijf.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s