Waarom is huidige politiek totaal onbetrouwbaar en ongeloofwaardig?

Rutte, wilt opnieuw premier worden! Dit keer gaat hij waarschijnlijk niet PVDA maar een soort GL programma uitvoeren!

Anti-Nederlandse Islamitische GL leiders willen graag dat Rutte opnieuw premier wordt…! Geïslamiseerde Groen Links leiders willen dat de islam als praktiserende godsdienst steeds meer moslims aantrekt en meerderheid krijgt in NL.

 

En dan vindt men het gek als mensen in Europa “moslim en leugenaars moe” worden.

 

Moslims profiteren van dit soort waanzinnige toestanden die ontstaan door onder andere de VVD die feitelijk uit de koers geraakt is.

De VVD heeft nu ook de moslim alles gegeven. Onder Rutte kabinet, kwamen alleen maar nog meer moslims binnen en hebben ze overal nieuwe moskeen gebouwd…Betaald door H&I, overigens.

Maar moslims willen nu eenmaal alles hebben. En nu is het zo ver dat moslims zelf aan de geldkraan zitten in onze regering, provincie en gemeente. En niet zelden in meerderheid beslissen wat goed is voor allah en wat betaald moet worden door H&I.
Het is merkwaardig bij aantekenen dat de rest van de oude politiek hier graag aan meewerkt wanneer er wethoudersposten te verdelen waren. Voor een beperkt aantal zetels een wethouderspost naar binnen slepen, word gezien als slim en handig.
Je zou zeggen dat het een misdaad is, een landverraad wanneer je een vreemde mogendheid in je land binnen laat en gaat onderhouden, maar is dat wel zo?

Nu zitten we met een regering die wel goed van de tongriem gesneden zijn, maar vrijwel niet weten waarover ze het eigenlijk hebben.
Moskeeën bieden een veilig onderdak waar men naar hartenlust kan rekruteren, trainen, en de ideologie preken terreurgroeperingen.

Leugenaars van GL en PVDA vinden dat de Moslims met een opstelling alsof ze in een islamitisch land wonen, willen alleen de hoogste minaretten van hun moskeen zien, massaal hoofddoek dragend, uitdagend demonstreren, een ultieme integratie!

De PvdA en GL heeft meer dan 35 jaar de tijd om de islamisering van Nederland stap voor stap voor te bereiden. Alle gevestigde partijen nemen er deel aan de verkoop van Nederland aan de moslims die als vijand binnen gekomen zijn.

Als de islam de pest is, dan staat bijna heel politiek Nederland als metafoor voor de ratten die de pest mobiel maken en verspreiden de kiemen in iedere hoek van het land.

Niet alleen Samson of GL verraders, maar ook Rutte is ongeloofwaardig, onbetrouwbaar en vooral “overbodig”

Rutte kabinet is niet beter dan de Balkenende kabinetten! Rutte heeft juist de partijprogramma van PVDA uitgevoerd en aantal moslims in NL, dankzij Rutte verdubbeld.

Dankzij Rutte zijn de moslims binnen 4 jaar verdubbeld. Rutte, zegt anders, doet juist andersom en dit is erger dan een islamist GL leider!
Politici, voor hun eigen belangen, willen ze absoluut niet stoppen met het import van uitkeringstrekkers.

Corrupte leiders streven voor altijd naar een islamitische meerderheid! Door de huidige politieke establishment, is de zegevierende opmars van de islam tot het hart van de Europa importeren is in volle gang.

Gevaarlijk politieke leiders zelfs zijn bereid om zijn hele land te verkopen aam moslimdictators! Machthebbers en hun eenzijdige media in het Westen doen de grootste moeite om iedere link tussen de islam en terrorisme te ontkennen.

One thought on “Waarom is huidige politiek totaal onbetrouwbaar en ongeloofwaardig?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s