Migranten komen massaal met hun baard, hoofddoek en giftige ideologie binnen!

Als we om ons heen kijken, zien we dat ze steeds meer zijn. Waar komen ze vandaan?  Wie zit achter deze mosliminvasie en wat willen ze afbreken.
Media, kerk en politiek propageert, alsof al deze migranten oorlogsvluchtelingen zijn! Waarom al die Syrische en Irakese vrouwen met die Jihad vlag (hoofddoek) binnenkomen! Geen enkele moslimvrouw wilt haar hoofddoek weggooien…Want hoofddoek is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.
Hoe dom kun je zijn? Ze zijn en blijven als fanatieke Moslims en juist de oorzaak van de Jihad! Het is een massa die op een bepaald moment burgeroorlog gaat veroorzaken. Migratie van deze baard+hoofddoek uitstoot is de enige manier om wereld te kunnen veroveren.

Nu, in de grote steden zien we steeds meer Baard- hoofddoek en moskee minaretten. Wanneer we op een ochtend door een straat lopen waar net de moskee uitgaat, zien we alleen baard- hoofddoek volk. Als het zo doorgaat worden we als minderheid in eigen land, Straks worden Nederlanders massaal aangevallen door de baard jihadisten die hoofddoek en hun barbaarse ideologie willen toepassen.

NPO, RTL en VARA, nieuwe wapens voor de islamisering! Ze voeren campagnes voor de baardvolk! In de war geraakte media propageert dat de Islam een goede religie is.. Erdogan’s Baardjongeren die alleen in drugs en in vrouwen kunnen handelen, worden gepresenteerd als de enige Toekomst van Nederland door de opiniemakers! Moslim jongeren die met hun nichtjes trouwen en hun zusjes via eerwraak terroriseren, dit soort achterlijke Baard-hoofddoek volk wordt gepresenteerd door de vreselijke politiek en eenzijdige Media, als enige Toekomstige generatie van Nederland!?

Terwijl, binnenstromende Moslims zich verzetten tegen onze vrijheden, levensstijl en cultuur en eisen dat wij daar afstand van doen, zodat hier de zuivere islamitische wetten kunnen worden ingevoerd, krijgen steeds meer steun van de overheid, kerk en media.

De meerderheid van jihadisten heeft een crimineel verleden. Omdat dit type jongeren al ervaring heeft met geweld, is de stap naar geweld binnen een jihadistische context snel gemaakt.
De ideologie van Mohamed zelf is crimineel naar moderne maatstaven.  Met gelegaliseerde roof , verkrachting , moord , afpersing en slavernij onder de banier van de ‘heilige’ jihad. En dan wordt ze nog een plaats in het paradijs belooft .
Weg uit dit gekkenhuis waarin de Baard+hoofddoek jongeren van PVDA en GL langzaam maar zeker de overhand krijgen, de verloedering en aflevering van de NL normen, waarden, tradities en gebruiken geen strobreed in de weg wordt gelegd door de landverraders op het Binnenhof.
Weg uit de buurt die overspoelt is door soepjurken, baard en hoofddoek fanaten!! De reden dat mensen toch weer in zelfde leugenaars geloven die Nederland tot moslimland willen maken via moslim immigranten die slechts het land willen consumeren en tegelijkertijd haten, is dat de gewone man en vrouw bezorgd zijn.

Libanon, Turkije, Egypte, Irak en Syrië…Hetzelfde gaat in Nederland gebeuren (met hulp van de kerk, politiek en media). Men wil gewoon niet inzien dat de bekende moslim invasie hier begonnen is. Zwakke leiders blijven met de media de kiezers indoctrineren en bedonderen. En de meesten laten zich bedonderen en indoctrineren.
Machthebbers van Nederland zien de islamisering niet eens als een bestaand probleem. En mensen die het wel doorhebben: dat zijn negatieve mensen. Overheid wil door met “positieve” mensen , dus met de kudde die zich laat overheersen door deze kliek met hun import van achterlijkheid en armoede. Dit is de strategie van de islam: als migrant binnenkomen, vervolgens steeds meer verbreiden dat jij overmacht krijgt en oorspronkelijke bewoner kunt verjagen, de prooi totaal stomp te maken, zodat ze zelf niet meer voor hun zelf kunnen opkomen en zelfstandig kunnen nadenken.
We zitten midden in een ondergang, een vernietiging van mensen en cultuur, die zich over vele decennia uitstrekt, en die in de grote media totaal niet besproken wordt. Daarbij wordt deze ondergang door vele krachten bevorderd, economisch, ideologisch, en is er alleen kans deze catastrofe te voorkomen vanuit een breed gedragen massabeweging van mensen die ten volle kiezen voor de moderne open samenleving, de democratische rechtsstaat, de openheid voor wetenschap, de universele mensenrechten, enzovoort.

We strompelen nog steeds achterwaarts en slaapwandelend richting de wereld van puur islamitische horror.

Ons land wordt langzaam aan al overgenomen door de islam. De enige die dat vooralsnog prima vinden is de politiek, omdat die er wel brood in ziet óf omdat ze te bang zijn er iets tegen te doen.

Maar de burger die het wel al ziet, en door heeft, dat zijn veelal de mensen die als ze er genoeg van hebben en/of de kans hebben, liever migreren dan dat ze hun harde werken in rook zien op gaan.
Jammer genoeg zijn er teveel mensen die de islamisering niet door hebben of het juist goed vinden.

Oplossing:

Nederland is een zelfstandig land, bestuurd voor en door Nederlanders.
We moeten alle Nederlandse dubbele nationaliteiten zo snel mogelijk intrekken.
Natuurlijk dan geen uitkeringen en kiesrecht meer voor de vijandelijke massa die heel snel land wilt bezetten…

Er moet gestreefd worden naar een zo totaal mogelijke remigratie naar de 51 moslimstaten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s