Moskee, Coke, Hasj en Allah!

 

Het is niet meer raadsel dat via moskeeën drugshandel plaatsvindt. Duizenden moskeeën in Nederland zijn betrokken bij het witwassen van drugsgeld. Meer dan 65 % van de besturen van grotere moskeeën in Nederland is betrokken bij de grootscheepse handel in coke, hasj, en bij het witwassen van drugsgeld.

De moskee is een vrije plaats, zonder controle. Moskeeën zijn de broeinesten van drugshandel geworden.

Turkse en Marokkaanse Maffia heeft de Macht in de onderwereld.
Infiltratie van de drugsmaffia binnen moskeeën is enorm. Moskee wordt de nieuwe maffia safehuis. De drugsmaffia islamo cokemarocco kartel, tracht ook greep te krijgen op andere organisaties dan moskeeën, vooral op jongerenverenigingen. Daarnaast rekruteert de maffia in toenemende mate  jongeren en vrouwen. De jongeren, veelal werkloos, bezwijken voor het snelle geld. De drugshandel is een algemeen geaccepteerd verschijnsel geworden, ook onder moslims van de eerste generatie.

Islamo Cokemaffia, tracht ook invloed te verwerven door de bouw van nieuwe moskeeën en immigranten industrie te financieren.

Meer drugskartels in handen van Moslims.

Moskeen zijn niet alleen het aanzetten tot haat, het aanzetten tot terreur en moord, maar worden ze een veilige haven voor de drugskartel.
Honderden moskeen zijn betrokken bij de cokehandel. Haatimams mogen hier gewoon haat prediken. Onder het toeziend oog van politie en justitie. Tienduizenden Jihadistische haatimams propageren burgeroorlog in Dar-Al harb gebdied (nog te islamiseren gebied)! Uiteindelijk kun je ze toch nergens op pakken, want de prediking van Jihad ideologie en burgeroorlog wordt gesteund door de landverraders…

Terwijl Nederland overspoeld wordt door Moslims en cocaïne en het imago van een ’islamo narcomarocco enclave’ krijgt, domineren misdaad kartels nu ook de immigratie-industrie.
Cokemaffia, islamo narcomarocco van “allah” kartel financiert ook immigratie Industrie!

Maffia, de onderwereld van Nederland is in de handen van de Marokkanen en Turken! Ze bouwen een groot Misdaad imperium, ze zijn zelf de grootste maffia groep in hele Europa. 82% van de ingevoerde drugs in europa is in de handen van de Islamitische maffia…73% van de Marokkanse jongeren heeft geen werk, maar hebben ze duurste auto’s, kleiding en huizen. Ze nemen steeds meer Nederlandse bedrijven over.

Drugskartels infiltreren steeds meer in de politieke partijen. De grootste misdaad kartel in NL, krijgt corrupte politici, burgemeesters, politiechefs achter zich en via de moskeen opgeroepen aangifte te doen tegen G. Wilders.

Verder is hier sprake van misbruik van het justitiële apparaat. Wanneer dit, zoals in het onderhavige geval, gebruikt wordt voor de politieke doeleinden van een misdaad organisatie, en daar onzinnige aangiften uit voortvloeien, dient de islamo cokemaffia kartel, kosten die gemaakt zijn, te betalen.
Deze Salafistische cokemaffia is niet alleen in NL actief, ze bouwen overal moskeen en betalen ze de politici, hoge functionarissen met hun miljarden uit Drugshandel!
Koning van Marokko betaalt $ 12 miljoen aan Clinton Foundation; gewoon witwassing van miljarden uit drugshandel! En waarom geeft deze koning der bendes al die dollars? Maffia koning is er van overtuigd dat als Clinton aan de macht komt, wordt het islamisering nog makkelijker in USA.

One thought on “Moskee, Coke, Hasj en Allah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s