Gevestigde orde partijen, VVD, PVDA, CDA, D66 en GroenLinks hebben onze intensieve landbouw en goede productie om zeep geholpen en in plaats daarvan hebben een parasitaire systeem gecreëerd voor de Moslims…!

De parasieten van de EU.

Import massamoslims die parasiteert op de samenleving.

Gevestigde orde partijen, VVD, PVDA, CDA, D66 en GroenLinks hebben onze intensieve landbouw en goede productie om zeep geholpen en in plaats daarvan hebben een parasitaire systeem gecreëerd voor de Moslims…!

Het leeuwendeel van de landbouw uit Nederland is verdwenen, de echte productie is verjaagd met een waanzinnige beleid! Tegelijkertijd hebben de VVD, PVDA, D66 en CDA moslims geïmporteerd en genationaliseerd, terwijl zware industrie al weg was.. Om een parasitaire systeem tot stand toe brengen, zijn er miljoenen Moslims uitgelokt met hoge uitkeringen.. Desastreuze gevolgen van deze oude beleid zijn al jaren voelbaar en zichtbaar. Het vernietigt niet alleen de lokale productie, maar hele natie en cultuur!

Met het toelaten van honderdduizenden moslims zonder werk, importeert Nederland tegelijkertijd de haat en het geweld van moslims.. Uiteindelijk hebben deze brutale Turken hier eigen politieke partij (DENK) opgericht om Nederlandse cultuur van binnenuit te bestrijden.

Gevestigde orde partijen die al jaren aan de macht zijn en altijd samenwerken, hebben niet alleen de Nederlandse Landbouw en industrie vernietigd maar gaan ze ook door met het verhoging van de belastingen op de werkende Nederlanders; dit waanzinnige beleid om export uitkeringen naar Marokko en Turkije te regulieren is een diefstal!

 

CYCLUS DER PARASIETEN!
Honderden duizenden Turken en Marokkanen die uit Nederland vertrekken met een dikke uitkering hebben een paradijs leven! Nederlanders worden continue, meer en steeds meer belast om zo’n parasitaire systeem te onderhouden. Er komt geen einde aan de grootste diefstal uit de menselijke geschiedenis! Een oneindige cyclus, waarbij elke toestroom met uitkeringen, wordt constant vervangen door een nieuwe groep uit Marokko en Turkije die ook heel snel verblijfsvergunningen, dubbel nationaliteiten en uitkeringen krijgt en vervolgens in ziektewet beland om hun laatste bruto, in Turkije of  Marokko als Netto te ontvangen!

Nederlandse overheid als handlanger regelt en reguleert wat ze nodig hebben om deze cyclus draaiend te krijgen! Oude garde en media wil niet dat de zoveel Turken en Marokkanen in een negatief daglicht wordt gesteld…
De partijen van oude systeem willen de lasten op de werkende populatie weer verhogen…! Het is gewoon treurig om te constateren dat hier werkende Nederlanders steeds meer overbelast worden om miljoenen moslims gratis te onderhouden..

VVD, PVDA, CDA, D66 en GroenLinks willen nog meer islam, meer EU en minder Nederland!

Oude garde heeft massa moslims toegelaten, maandelijks worden duizenden dubbele passporten afgegeven, Verblijfsvergunningen, uitkeringen verstrekt of gevoerd en vervolgens via speciale regelingen “terugkeer naar de paradijs” geregeld! Meer dan 80% van de Marokkanen en Turken hebben hier helemaal niet of nauwelijks gewerkt! Via schijn huwelijk, nep werk via Marokkaanse en Turkse uitzendbureaus, afkoop via frauderende schoonmaakbedrijven hebben ze verblijfsvergunningen gekregen. En nu gaan ze terug met een uitkering!

BELASTINGEN VERSUS UITKERINGEN!

Tijdens de verkiezingscampagne beloven oude garde politici gouden bergen maar hun verraderlijke beleid is nog niet verandert…Met huidige beleid verhogen ze straks de belastingen op de werkende Nederlanders weer om export uitkeringen naar Marokko en Turkije mogelijk te maken…

Het is toch te gek voor woorden.
Honderden duizenden Turken en Marokkanen die hotels, pomp stations, tintallen appartementen, villa’s in bezit hebben aan de middellandse zee worden nu onderhouden door de werkende Nederlanders die steeds meer belastingen moeten betalen.

Nederlandse volk maakt zich juist ernstig bezorgd over de sluipende gevaar, veroorzaakt is door de partijen, VVD, CDA, D66, GroenLinks en PVDA… De bron van deze sluipende ondergang is juist de oude garde zelf.
De gevolgen van de sluimerende neergang in Nederland zichtbaar door de vlucht van Nederlandse gezinnen uit de grote steden en uit Nederland zelf.

VVD, CDA, D66, GroenLinks en PVDA willen nu weer samen gaan regeren. Zeker voor meer belastingen, meer moskeen, voor meer en nog meer parasieten import en voor meer EU!
Wij Nederlanders moeten het weer ophoesten. Maar de laffe politici die zich ministers noemen hebben het lef niet want dan worden ze weer bedreigt. Dit kost ons vele miljoenen..Nu beseffen zij nog niet dat zij jarenlang in de maling genomen zijn door uitkeringen te sturen naar moslims die daar een betere bestaan hebben.. Miljoenen hebben zij overgemaakt..In Marokko en Turkije lachen zij zich helemaal rot.. Geld binnen krijgen en er niets voor hoeven doen..!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s