VVD, CDA, D66, GL, PVDA EN DUBBEL NATIONALITEIT PROBLEEM!

VVD, CDA, D66, GL, PVDA EN DUBBEL NATIONALITEIT PROBLEEM!

De dubbele nationaliteit is het Paard van Troje…
Nu is het zo dat de Moslims niet alleen van binnenuit maar ook direct verbonden met hun machthebbers, onze politieke statement dwingend kunnen beïnvloeden. Dat lukt ons in Turkije of Marokko niet. Maar ze krijgen alles door partijen zoals de PVDA, VVD, CDA, Groen Links en D66 op een bordje keurig opgediend.

Niet alleen PVDA, D66 en GroenLinks maar ook VVD en CDA willen absoluut niet praten over de dubbel nationaliteit! CDA en VVD hebben geen zin om maatregelen te nemen tegen de ontstane dreigingen en vinden dat de dubbele nationaliteit ‘geen probleem.’ is…
De VVD en CDA beleid deugt blijkbaar niet en hun programma ‘s vormen zelfs een nog steeds miskend groot gevaar…Deze politici die zich oprecht inzetten voor rechtvaardigheid om misbruik van onze goedertierenheid tegen te gaan worden verguisd door andere politici wegens ordinaire machtstrijd om de meeste stemmen. Waar gaat dit heen met Nederland?

Let wel, het is allemaal beeldvorming. Rutte en Buma spelen weer een smerig spelletje.

CDA en VVD veranderen er niets aan de waanzin van de dubbele paspoorten, moskeebouw, verblijfsvergunningen, uitkeringen beleid! Massa moslims die NL haten wordt dus simpelweg uitgelokt! De vijfde colonne zal allen steeds groter worden.. Wat kan jij nog meer verwachten van Moslims die NL haten en zich gewoon 100% Turk of Marokkaan voelen.

Rutte heeft het al helemaal niet over de VVD beleid die dit gedrag van de Turken heeft beloond met het toelaten van de dubbele nationaliteit.
De Nederlander is stelselmatig door de diverse overheden, gevormd door het PvdA, CDA en VVD voorop- opgelicht, uitgebuit en vernedert. Het PVDA verdwijnt uiteindelijk, maar VVD en CDA figuren blijven te zeggen dat ze het anders gaan doen? Hoe dan? Door hetzelfde migratie beleid?

Rutte en Buma maken weer rare sprongen…

VVD en CDA liegen weer! Nederlanders zien nog geen enkele aanpassing – verandering in hun partijprogramma’s! (zie dubbel nationaliteit, migratie, uitkeringen etc..!!)
Hoe kunnen ze nu anders gaan doen? Door nog meer Turken en Marokkanen toe te laten? Meer geld opsturen naar EU bandieten die door moslimleiders worden betaald. Rutte heeft het niet over het totale falen van de integratie die blijkt uit de Turkse obsessie met ‘hun land.’ Turkije dus. Niet Nederland. Ook niet na zoveel generatie ‘integratiepolitiek.’ Wat een ongelooflijk gelul!

VVD en CDA willen niet eens praten over de wet Dubbel nationaliteit die een grote wapen is tegen Nederland, in handen van Erdogan!
CDA en VVD hebben tientallen jaren samen met de PVDA een beleid uitgevoerd, en de dubbele nationaliteit was de formele ondersteuning daarvan. Nu, met deze Erdogan Turken en hun Turkse vlaggen op de straten van alle steden, hebben we gezien waar hun echte loyaliteit ligt. Bij Turkije. Nederland betekent niets voor ze. Ze zijn in de eerste plaats Turks, en de zittende Nederlandse politiek heeft dat aangemoedigd.
Dankzij dubbel nationaliteit, zijn er Turkse partijen op de Nederlandse Stembiljetten.. Deze wet is nu een ultieme wapen in handen van Islamist Erdogan. Moslim dictator Erdogan roept de turken met dubbel pass, op zich tegen de opstelling van het land waar ze wonen te verzetten en VVD en CDA blijven bij hun oude verraderlijke beleid. De aanwezige CDA, VVD, GL en D66 politici zijn niet eens in staat de problemen te benoemen. Hoe kunnen ze nu anders gaan doen?

Hoe kunnen ze nu anders gaan doen? Door nog meer Moslims toe te laten? Meer geld opsturen naar EU bandieten en moslimlanden?
Het beleid van PvdA is compleet mislukt, valt in handen van Moslims en gaat verdwijnen…
Huidige wantoestanden zijn niet alleen door het PVDA beleid tot stand gekomen. PVDA heeft altijd met de CDA en VVD geregeerd en haar ondergang proces aangestuurd.

Dubbele nationaliteit zooi is een gif!
Erdogan in Nederland via Trojaanse paard! Dat is het voordeel van een dubbel paspoort: “dubbele loyaliteit”. Turkse maffia, dankzij de politiek zitten onze steden opgescheept met vele z.g Turkse politici die vele Turkse belangenorganisaties vertegenwoordigen waar veel van ons belastinggeld naar toevloeit.

Hoe stom kun je ook zijn, aan miljoenen moslims die van ons haten stemrecht geven en in de politiek binnen te halen. Het zijn en blijven in de eerste plaats Turken en Marokkanen.

Als je kiest voor Nederland gedraag je Nederlands, behoud de Nederlandse cultuur, ben trots op Nederland en Nederlander te zijn.
Maar kom niet hier alleen om hier Turkije 2 van te maken..

Kom niet hier om onze zuur verdiende centen te stelen door een uitkering aan te vragen.. of Nederland of niet. meer keuzes zijn er niet.

Erdogan noemt zich de echte Moslimleider en beweert dat er in Nederland 3.5 Miljoen moslims zijn!!
VVD en CDA willen de feiten niet officieel melden hoeveel mensen hier een dubbele nationaliteit hebben en Moslims zijn… Het zijn er ondertussen veel meer dan 2.8 miljoen. Dat is de schuld van Rutte en Buma, Die vinden de dubbele nationaliteit ‘geen probleem.’

En daarmee zijn ze het probleem.

Niet alleen de PvdA maar ook CDA en VVD brengen Nederland in de verdrukking door hun oude anti-Nederlandse beleid niet te willen veranderen..

Het is natuurlijk van de gekken dat je op deze manier gewoon de originele bevolking buitenspel dreigt te zetten. Is het de bedoeling dat wij vanuit de circa 3 miljoen Islamieten steeds meer bestuurders uit die hoek moeten aanstellen om stad en land te regeren.
Staat ons dat ook te wachten in de toekomst? Elke politieke partij is uit op macht. Die is alleen maar te verwerven door een zo groot mogelijk aantal stemmen, dan kunnen zij voorschrijven wat zij werkelijk willen.

Nederland ontwaakt !

De stemmer geeft aan dat niet alleen de Pvda, maar ook dat de CDA, D66, GL en VVD de verantwoordelijke partijen zijn voor het verraad aan Nederland. Het is natuurlijk overduidelijk dat deze partijen de ondergang van Nederland betekenen. Dat de moslims de laatste decennia enorm toenemen niet alleen als de PvdA, maar ook CDA en VVD in de regering zitten is overduidelijk.
Het wordt tijd dat door optreden van het volk in Nederland buitenlanders weten wat wel en niet kan in ons land. En vooral geen Nederlands paspoort meer cadeau geven…
Onze tolerantie leidt tot een dictatuur van anderen over ons. Dus, wegwezen die Trojaanse paard!
Stop massaal met het uitgeven van dubbel nationaliteiten tbv de Turkse krijgsheren en het overnemen van het land door dictator Erdogan!

Stem PVV, want anders zal deze gevestigde orde partijen, CDA,VVD, GL, D66, PVDA, ultieme beroepsbedriegers verder gaan op de weg naar de ondergang van Nederland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s